Nieuws

Breng je stem uit!

De Galjaardprijs 2016

Beste collega’s

Afgelopen weken mocht ik weer de regiocommissie Flevoland aansturen voor de Galjaardprijs 2016. Veel leden weten dat ik pendel tussen Amsterdam als Almere en graag beide steden met elkaar verbind.

De regiocommissie heeft dit jaar de campagne Almere zoekt pleegouders voorgedragen bij de landelijke jury. Een topper volgens ons.

We vinden deze inzending er met kop en schouders boven uit steken vanwege de bijzonder creatieve campagne. Met een heel klein budget is bijzonder veel effect bereikt en zeer goed gebruik gemaakt van ervaringen van pleeggezinnen. Vitree heeft echt aantoonbare verandering van houding en gedrag van Almeerse gezinnen weten te bewerkstelligen. Daardoor is het een heel effectieve campagne en zijn er in de eerste maanden al 14 nieuwe gezinnen geworven.

Heel bijzonder is ook hoe veel sympathie en actieve medewerking de campagne  heeft gekregen in de Almeerse samenleving. Tone of voice & beeld zijn ook heel aansprekend en passend bij de doelstelling en doelgroep. Echt een topper en wat ons betreft is dit daarmee een hele serieuze kandidaat voor de Galjaardprijs!

Gelukkig vond de landelijke jury dat ook en die heeft de campagne vorige week benoemd als een van de vijf finalisten. Op 21 april gaan we meemaken of we de Galjaardprijs daadwerkelijk krijgen.

Maar… er is meer. Iedereen mag zijn of haar stem uit brengen voor de publieksprijs. Dus jij ook! Graag nodig ik je dan ook uit om de website www.galjaarddag.nl/stemmen te bezoeken en je stem uit te brengen. Liefst natuurlijk op dat mooie pleegouderproject in Almere. Want het zijn de Pleegouders die naar mijn mening de hoofdprijs verdienen en ook jij kunt daar aan bijdragen!

28.-Almere-zoekt-pleegouders-The-talk-of-the-town

www.galjaarddag.nl/stemmen