Nieuws

Stuur in: Galjaardprijs ’16

voor beste communicatie in de publieke sector

 

Inspireren en leren

De Galjaarddag is een jarenlange traditie binnen Logeion. De dag is vernoemd naar een van de oprichters van de Vereniging voor Overheidscommunicatie (VVO), een voorloper van Logeion. Chiel Galjaard was hoofd Voorlichting van de gemeente Den Haag en vooral opleider. Met de Galjaarddag houden we zijn inzet voor het vak levend in de vorm van een jaarlijkse prijs en een lezing over ontwikkelingen die relevant zijn voor ons vak.

We delen initiatieven, inspireren en leren van elkaar.

Om zo veel mogelijk inspirerende projecten te verzamelen heeft elke regio een regiojury. In Noord-Holland bestaat de regiojury uit communicatieproffesionals: Hans Bosma  en Zilla Heldens (lid Welcom Amsterdam), Linda Miete en Linda Troost. Van de geüploade projecten leggen zij een top drie van initiatieven voor aan de Galjaard-jury. Die jury beslist uiteindelijk welk project de Galjaardprijs wint. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Galjaarddag op 21 april 2016 in het provinciehuis van Zuid-Holland.

Vorig jaar gooiden de Noord-Hollandse inzendingen hoge ogen.

http://http://galjaarddag.nl/