Terugblik

Zomerse sferen bij Naamsevent

DONDERDAG 4 JULI 2019 HEBBEN WIJ, OP EEN HEERLIJKE WARME DAG, ONZE NIEUWE NAAM MET EEN GLAS WIJN EN BARBECUE, INGEWIJD.

Vergezeld door stralend zomerweer werd donderdag 4 juli in het Westerpark onze oude naam Welcom Amsterdam verruild voor de nieuwe naam Communicatie Netwerk. Amsterdam, met bijbehorende nieuwe huisstijl, website en social media. Onder het genot van een barbecue en heerlijk bier, wijn en andere koude drankjes werd er door leden en genodigden informeel genetwerkt en gepraat. De vrolijke zangeres Yvet Anna vermaakte het publiek. Ze vertolkte, begeleid door gitarist Ron Oud, met een touch de swing Franse chansons à la Edith Piaf en het prachtige lied Le Port d’Amsterdamvan Jaques Brel. Proost op een mooi begin van een inspirerende en verbindende toekomst!

NOG MEER FOTO’S