Nieuws

Oproep aan onze leden

Een concrete en kleinschalige manier om maatschappelijk betrokken te zijn.

Donderdag 31 oktober 2019.
Het Amsterdam Art Center Donauweg 23
1043 AJ Amsterdam

Toon graag je betrokkenheid door inzet van expertise, materiaal of netwerk

Vrijwilligers Centrale Amsterdam (VCA) is een stedelijke organisatie die het vrijwilligerswerk in de volle breedte ondersteunt. Eén van hun activiteiten is de Mix & Match-bijeenkomst. Hier vinden ontmoetingen plaats tussen bedrijven/ondernemers en vrijwilligersorganisaties, in de vorm van speeddatesessies. Met als doel iets voor elkaar te betekenen. Iedere vrijwilligersorganisatie heeft een concrete hulpvraag; variërend van: ‘Hebben jullie advies over de inrichting van onze website?’ tot hulp bij het vormgeven van een nieuwe stichting. Bedrijven en ondernemers bieden hierin mogelijke hulp aan, in de vorm van materiaal of menskracht (expertise, persoonlijk en/of professioneel netwerk).

 

Speeddate

Op donderdag 31 oktober 2019 vindt de Mix en Match bijeenkomst plaats waar je kennis zult maken met maatschappelijke organisaties die een hulpvraag hebben. Het duurt ongeveer 1,5 uur en zal plaatsvinden in het Amsterdam Art Center Donauweg 23, 1043 AJ Amsterdam

Heb je interesse om mee te doen? Of wilt je meer informatie? Neem contact op met: Rachida el Alami van Vrijwilligers Centrale. R.elAlami@vca.nu