Nieuws

Must-do online activiteiten

Er gebeurt nu een hoop online. Tal van online activiteiten zoals webinars, masterclasses, podcasts en discussies. Doe jezelf tegoed!

Hieronder vind je een aantal online activiteiten die wij tegenkwamen. Heb jij nog goede tips, laat het ons weten via de mail.

Crisiscommunicatie in tijden van corona
Ik sta ingeschreven bij Frankwatching Academy. Diverse webinars over communicatie zijn beschikbaar. Live events inclusief ‘vragen stellen’ en/of de video-opname terugkijken met een online presentatie. Google op communicatie-webinar, het duurt een uur.

Bekijk het hier


450 Ivy League courses online for free
De Ivy League universiteiten (Brown, Harvard, Cornell, Princeton, Dartmouth, Yale, and Columbia universities, and the University of Pennsylvania) geven gratis online vakken. De vakken vallen binnen de categorieën van: Computer Science, Data Science, Programming, Humanities, Business, Art & Design, Science, Social Sciences, Health & Medicine, Engineering, Mathematics, Education & Teaching, and Personal Development. Ideaal om je kennis te verbreden of te verdiepen. Vakken worden in het Engels gegeven.

Bekijk het hier


Podcastserie
Sinds januari van dit jaar maakt Adformatie een podcastserie over crisiscommunicatie: Geen Commentaar. In deze serie wordt er gesproken met meerdere communicatieprofessionals.

Bekijk het hier


Aggie’s photo editing crash course
Aggie is beroemd vanwege haar (reis) fotografie op Instagram (835.000 volgers) en verkoopt Lightroom presets. Vanwege Corona is de toegang tot haar photo editing crash course tijdelijk gratis. Deze biedt zij gratis aan totdat de Coronacrisis voorbij is.

Bekijk het hier


Komen de muren op je af en zit je thuis? Heb je tijd over? Wil je iets betekenisvol doen voor de samenleving? Heb je interesse in andere culturen? En niet geheel onbelangrijk…. houd je van kletsen? Dan ben je bij Het Begint met Taal aan het juiste adres, want gedurende de coronacrisis lanceren wij ‘kletsmaatjes’. Online Nederlands kletsen één op één met een nieuwkomer, met behulp van onze online Tool voor Taalcoaching. Zo zorg jij ervoor dat nieuwkomers hun taalvaardigheid oefenen en in contact zijn, om elkaar samen door deze crisis te helpen.

Website en meld je aan: www.kletsmaatjes.nl

Youtube video: https://www.youtube.com/watch?v=EFVgi3fCL1s