Bestuur

Oproep: Nieuwe bestuursleden gezocht

Voor in het nieuwe jaar zoeken wij versterking in het bestuur

Met het ALV naderende, zoeken wij versterking in het bestuur van Communicatienetwerk Amsterdam. Momenteel bestaat het bestuur uit vijf mensen, welke maandelijks bijeenkomt voor een vergadering. Lijkt het jou interessant om bestuurlijke ervaring op te doen? Stuur een email en wij nodigen je uit voor een bestuursvergadering.

Daarnaast zijn er enkele leden die actief zijn met het organiseren van bepaalde evenementen. Lijkt het jou wat om mee te helpen de vereniging vorm te geven met bijvoorbeeld het organiseren van bijeenkomsten en evenementen, leden werven of social media beheren? Of heb heb jij een idee voor een evenement of lezing, bijvoorbeeld binnen jouw werkveld?

Stuur ons dan even een email op info@communicatienetwerk.amsterdam