Nieuws

Wie wordt de communicatie-uitblinker van 2021?

Inschrijving Amsterdamse
communicatie Prijs van start.
INZENDEN: tot 15 juni 2022
PRIJSUITREIKING: JULI 2022

Heb je het afgelopen jaar een onderscheidend communicatieproject gerealiseerd dat een podiumplek verdient? Schrijf je dan nu in en ding mee naar de Amsterdamse Communicatie Prijs!

 

De speurtocht naar de beste communicatiecampagne in 2021 in de metropoolregio Amsterdam gaat weer van start. Inzenden voor de jaarlijks door Communicatie Netwerk Amsterdam georganiseerde ‘Amsterdamse Communicatie Prijs’ kan tot 15 juni 2022. De jury reikt ditmaal twee prijzen uit naar twee winnaars onder de noemer ‘maatschappelijk’ en ‘commercieel’. Bestemd voor de beste communicatiecampagne of het beste project of initiatief van het afgelopen jaar. Iedereen die actief is binnen de communicatiebranche kan meedingen, van freelance professionals tot collega’s die werkzaam zijn bij communicatiebureaus. Meer informatie en het inschrijvingsformulier zijn te vinden op communicatienetwerk.amsterdam.

Het doel van de Amsterdamse Communicatie Prijs is om communicatieprofessionals onderling te inspireren en vakmanschap in de schijnwerpers te zetten. Een onafhankelijke jury beoordeelt alle inzendingen en kiest uit de genomineerden de drie prijswinnaars.

Belangrijk uitgangspunt voor projecten die willen meedingen, is dat het werk gerealiseerd is tussen 1 januari 2021 en 15 juni 2022 in de metropoolregio Amsterdam. De metropoolregio strekt zich uit van IJmuiden tot Lelystad en van Beemster tot Haarlemmermeer.

Download hieronder het aanmeldingsformulier in Word:
Aanmeldingsformulier ACP 2021

Vul dit formulier zo compleet mogelijk in en retourneer het naar info@communicatienetwerk.amsterdam

Succes!