Bestuur

ALV 2023 CNA

MET EEN MOOIE AANVULLING IN HET BESTUUR GAAN WE RICHTING TWEE JUBILEA

Tot mijn genoegen ben ik 7 februari bij de algemene ledenvergadering gekozen als voorzitter van Communicatie Netwerk Amsterdam. Na dit besluit nam onze smakelijke jaarvergadering in Lucca Due meteen een prettige wending. Er stroomden weer plannen en ideeën over tafel. Heerlijk dat snelle schakelen, dat is één van de vele redenen waarom ik zo graag samenwerk met creatieven. Ik verheug me dan ook op een mooie tijd met dit bijzondere netwerk. Bijgaand het verslag met alle besluiten en de jaarstukken van onze vereniging, goed ook om nog even door te lezen.

En er komen leuke jubilea aan!
Amsterdam viert haar 750e verjaardag op 27 oktober 2025. Een half jaar later, op 31 maart 2026, is er nog een mijlpaal om te vieren: dan bestaat het Communicatie Netwerk Amsterdam 60 jaar. Wat gaan we als netwerk van die 60 jaar vastleggen, wat geven we door aan volgende generaties? En zal het jubileum in 2026 het einde van ons netwerk zijn of juist een nieuw begin?

Via Jaap Doornbosch hebben we leuke archiefstukken gekregen van de tijd van oprichting VSA tot de jaren negentig. Ook in 1977 werd gezellig vergaderd op diverse locaties. Onze ALV vond plaats zoals ook de afgelopen jaren met pizzapunten bij Lucca Due. In de openingsfoto zie je het bestuur tijdens een vergadering in arpil ’77. v.l.n.r. Jan Wittpen, Secretaris – Willem Kleinmann, vice-voorzitter, J.W. Ruth, penningmeester – F. Pleyte d’Ailly, voorzitter

Bijgaand onze stukken voor 2023
Verslag ALV
Begroting 2023

Uit de oude doos: Jubileum in 1991

De eerste bestuursvergadering met Roland van den Eijnden en Bas van de Geer heeft ook al plaatsgevonden op 13 februari. Zo fijn dat het meteen klikte en dat ik met deze ervaren secretaris en penningmeester jullie bestuur mag vormen. Zodra de groei van ons netwerk stijgt zullen we het bestuur ook uitbreiden met 1 of 2 leden die een gerichte taak op zich nemen, zoals dat in het verleden ook was. Vanaf deze plek wil ik graag een diepe buiging als dank maken naar Ris van Overeem die het netwerk als interim voorzitter zo lang heeft willen leiden.

Wil je ook deel uitmaken van de organisatie of het bestuur, mail ons op info@communicatienetwerk.amsterdam. Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken.

Tot snel, op één van de events, Mariska, Bas en Roland